Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer:

Vanuit Spijkenisse bereikbaar met bus 84. Deze stopt bijna voor de deur.

Indien je van verder komt kan je het beste eerst met de metro naar Metrostation Centrum en vandaar met bus 84.

 

Met de auto vanaf het Hartelkruis:

Vanaf het Hartelkruis komend op de T-spitsing linksaf, langs het Carlton Oasis Hotel en op de rotonde de tweede afslag (richting veerpontje), al slingerend de weg vervolgen (ongeveer 1 km) en bij de tweede stoplichten rechts af.(LET OP je snelheid er WORDT geflitst)!!!!! Dit is de Ouverturelaan (ter controle, je moet direkt nadat je bij het tweede stoplicht rechtsaf bent geslagen, links van je een apotheker zien, die zo,n 100m van de weg af ligt). Bij het op een na laatste blok aan je linkerhand moet je zijn (exact 600 m na het stoplicht waar je rechstaf sloeg).

 

Komend vanaf de Spijkenisse brug:

(dus van de Hoogvliet kant), na de brug alsmaar rechtdoor tot je op een rotonde komt en dan de derde afslag(richting veerpontje) en dan al slingerend de weg vervolgen (ongeveer 1 km) en bij de tweede stoplichten rechts af.

(LET OP je snelheid er WORDT geflitst)!!!!! Dit is de Ouverturelaan (ter controle, je moet direkt nadat je bij het tweede stoplicht rechtsaf bent geslagen, links van je een apotheker zien, die zo,n 100m van de weg af ligt). Bij het op een na laatste blok aan je linkerhand moet je zijn (exact 600 m na het stoplicht waar je rechstaf sloeg).

 

Komend van de andere kant van Spijkenisse:

Via de Heemraadlaan welke overgaat in de Baljuwlaan na het Shell station (dat je passeert aan je rechterkant) na zo'n 50 m links af en dan bij het op een na laatste blok aan je linkerhand moet je zijn (exact 600 m na het stoplicht waar je linksaf sloeg).

Ben je onderweg de weg kwijt bel dan even dan loodsen we je binnen.