Reiki Cursus 1

Uitleg Reiki Cursus 1

Tijdens een Reiki 1 cursus stemt de Reikimaster iedere cursist vier keer af op de Reiki energie. Hierdoor worden die blokkades in de energiebanen verwijderd, die verhinderen dat de energie vrij doorstroomt. De verbinding met de genezende energie wordt hersteld.

Al tijdens de cursus merk je duidelijk het verschil met daarvoor. Je handen tintelen of worden warm of je voelt op een andere manier dat de energie stroomt. Deze warme, liefdevolle levensenergie kun je doorgeven aan jezelf, maar ook aan een ander zo vaak je daar maar behoefte aan voelt. Wanneer je verbinding met Reiki is hersteld, heb je de rest van je leven altijd iets “ bij de hand ” wanneer ziekte of psychische problemen op je weg komen, of dat nu bij jezelf, je gezinsleden of vrienden is: twee energierijke handen die je kunt neerleggen, waar en wanneer het maar nodig is.

Reiki is eenvoudig en natuurlijk. Reiki is een heel eenvoudige, natuurlijke manier om energie door te geven. Je hoeft geen bijzondere begaafdheid te bezitten om de cursus te kunnen doen. Open willen staan voor je levensenergie, nieuwsgierig zijn naar de taal van je eigen lichaam is voldoende, om jezelf het geschenk van Reiki te geven, een geschenk, dat je nooit meer kan worden afgenomen, want is je natuurlijke verbinding met Reiki eenmaal hersteld, dan blijft de energie altijd beschikbaar.

Reiki geven is even aangenaam als Reiki ontvangen. De warme, liefdevolle kosmische energie stroomt evenzeer door de gever als door de ontvanger en beiden delen in deze warmte en ontspanning. Met Reiki kun je ook op een gemakkelijke wijze baby’s en kinderen helpen die ziek zijn, ook al weet je (nog) niet wat ze mankeren.

Wat houd het eerste niveau in?

Reiki 1 is voornamelijk voor jezelf. Het doel is mogelijkheden te ontdekken waarmee de leerling zich vrij kan maken van zijn persoonlijke bagage, waarna hij een open kanaal kan worden waardoor de universele levensenergie kan vloeien. Je leert alle handopleggingen bij anderen. De korte behandeling en de zelf behandeling.

De Inwijdingen

Inwijdingen waardoor je wordt opengesteld voor deze Reiki energiestroom. De inwijdingen zijn altijd heel bijzonder en mooi en voor iedereen anders.

Het programma

Eerste avond

19.30 koffie of thee, voorstellen.
19.45 uitleg,
20.15 Inwijding 1
20.30 Pauze
21.00 Behandelen van anderen, voelen, hoe kan je aarden en emoties die niet van jou zijn hoe kan je die weg sturen.
21.30 Inwijding 2
21.45 Behandelen
22.30 Overhandigen van het werkboek 

Tweede avond

19.30 Behandelen van anderen
19.45 Inwijding 3
20.15 Korte behandeling op de tafel
20.30 Pauze
21.00 Korte behandeling op een stoel
21.30 Inwijding 4
22.00 Zelfbehandelen
22.30 Afsluiten en certificaat uitreiking

 

Aanmelden voor Reiki 1?

Wilt u deelnemen aan de cursus ‘Reiki 1’ of wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact met mij op.