Reiki Cursus 2

Uitleg Reiki Cursus 2

Na dat je na ongeveer 3 maanden hebt geoefend, (want dan doe je de nodige ervaring op en wordt de energie ook sterker). Dan ben je klaar om Reiki 2 te gaan doen.

Alle drie graden van Reiki zijn tot ons gekomen via de Japanse Dr. Mikao Usui. Tijdens een intense zoektocht naar genezende energie zag hij tijdens een bijzondere meditatie-ervaring vier symbolen, die verschillende frequenties van genezende energie in beweging kunnen brengen. Drie van deze symbolen worden geleerd en geoefend op de Reiki 2 cursus.

Door de inwijdingen van de tweede graad wordt de mogelijkheid om de universele energie toe te passen versterkt. De afstemming op het eerste symbool helpt om energie op personen en situaties over te brengen,onafhankelijk van afstand of tijd. Met het tweede symbool leer je werken op mentaal en emotioneel vlak. Het derde symbool zorgt ervoor dat de Reiki energie wordt versterkt en gericht .

In de Reiki 2 cursus krijg je dus totaal 3 afstemmingen. Door de tweedegraads afstemmingen te ontvangen en door de behandelingen samen met de andere cursisten te oefenen, komen de symbolen energetisch tot leven en wordt de energie ook weer sterker.

Reiki 2 houdt dus in: 1 inwijding, het leren tekenen van de mantra`s en noemen van de symbolen en het werken met de symbolen bij behandelen en op afstand.

Als u zich met meedere personen tegelijk aanmeldt (bv vrienden en/of vriendinnen) zijn andere dan de in de agenda weergegeven data bespreekbaar.

Het programma

Eerste avond

19.30 koffie of thee
20.00 Lezen en tekenen
20.30 Behandelen
21.00 Pauze
21.30 Inwijding
22.00 Behandeling
22.30 Uitreiking werkboek

De week daarna foto’s meenemen mits met toestemming van degene die erop staat, om op afstand mee te werken.

 

Tweede avond

19.30 Ontvangst
20.00 Tekenen van de symbolen laten zien
20.30 Behandelen
21.00 Pauze
21.30 Oefenen behandelen op afstand
22.00 Behandelen
22.30 Afsluiten en certificaat uitreiking.

 

Aanmelden voor Reiki 2?

Wilt u deelnemen aan de cursus ‘Reiki 2’ of wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact met mij op.